Mustafa Recep yazdı:Tuncer Kurtiz bir sanatçıdır inanmıştır o ne dediğini bilmeyen geveze sırrı süreyya'ya destek vermiştir bu onun kişisel tercihidir ama bu adam böyle yaptı diye ülkemizi savunma noktasında göstereceği katkıyı bir kenara itip yok sayamayız, herkes sizin gibi olacak diye bir şey yoktur bunu aklınızdan çıkarın sizin mücadelenize ne oranda katkı sunarlar bunu hesap edin, bilemeyiz bunca yıldır solun içinde yer almış biridir tuncer kurtiz, attila ilhan'ın dediği tatlı su solcularından da değildir aslında ama bunca liboşun yer alığı sözüm ona kürt sorununu çözeceğine inandıkları kanal 24'lere çıkartılan bir gevezeyi hangi gerekçeyle desteklemiştir.
Ulusal Kanal'da reklamı çıkıyormuş izleme kardeşim o zaman Ulusal Kanal'ın yayın politikası budur herkese açıktır özüne inandığı insanlara söz hakkı vermiş çok mudur, tuncer kurtiz ulusal kanal'a çıkıp da 'özerklik tanınsın' mı demiştir? Yani bilemiyorum nasıl bir düşünce yapınız var; solcusu çıkar bunlar 80'de devrimcileri sattı der, sağcısı çıkar bunlar rus ajanı der, öteki çıkar bunlar mitçi der! ya ne çok şey mişiz be ağbi ama ben ne olduğumuzu iyi biliyorum sizde öğrenmek için önceki gün gözaltına alınan öncü gençlik üyelerine bakın!
Ulusal Kanal İP'in bir türlü bırakmak istemediği birtakım çürük ve zararlı politikaların süreğine uyarak bazı kişilere yer vermektedir ve bu yapılanın yahlış olduğu en azından burada dile getirilecektir.
İP beni ilgilendirmez; benim partim yoktur. Ancak Ulusal Kanal birçok nedenle beni ve birçok kişiyi ilgilendirir. Elbette İP'in değil, ulusun kanalı olma savını sürdürüyorsa...
Karalamak: 5. mec. Leke sürmek, kötülük yüklemek, iftira etmek.
Ne deniyor¿?
Ulusal Kanal, pekakalı Süreyya'yı destekleyen Kurtiz'e neden yer veriyor¿?
Görüldüğü gibi büyük(!) bir "karalama" var.
Mor Çatı adlı sivil örümcek kuruluşunun etkinliklerinde yer alabilen, bir başka sivil örümcek kuruluşunun bölücü bildirisine imza atmaktan çekinmeyen, türlü sivil örümcek kuruluşlarının desteklediği, yere göğe sığdıramadığı bölücü filmin galasına katılıp destek veren ve elbette iki cihanda lekesiz olmayı haketmiş olan Kurtiz'e pekakalı demek büyük ayıp doğrusu.
Ayrıca ne olmuş pekakanın ajansına söyleşi vermişse¿? Barış için yapılıyor bütün bunlar.
Bizim gibi "ahmaklar" da karşı çıkıyor. Neymiş, ihanetmiş. Bırakmalıyız bu dar görüşleri, öyle değil mi¿?
Doğrusu bunlar eski solcu, inanmışlar bilmem ne sorununu çözmeye, kendilerini adamışlar; ne var bunda, öyle değil mi¿?
Bırakalım bu boş işleri; Patara'ya gidip piyanocuyu dinleyelim federal mecliste... Sonra o piyanocu "ülkemi terk ederim" dediğinde kemancı Bekir'le çalıp söyleyelim. En sonunda da Uğur'un, Ayşe'nin, Yılmaz'ın arkasında vagon olup gülüp eğlenelim. Ne de olsa dubaraya gelmek ulusal kaderemiz değil miydi¿?