Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.
Öncelikle şu gerçekliği hepimiz biliyoruz. Aksini iddia edecek kişi yoktur, hele burada bulunmaz herhalde: BDP'yi desteklediğini söyleyen kişi, "PKK'yı destekliyorum" demek istemiştir. BDP, PKK'ya eşittir. O hâlde BDP'nin propaganda çalışmalarına destek veren kişi açıkça VATAN HAİNİDİR.
Öyleyse şu alttaki izlencede ne olduğunu açıkça belli eden Tuncel Kurtiz'in anti emperyalist rolü oynadığı bir şiir dinletisindeki görüntüleri neden Ulusal Kanal'da dönüyor? ABD'ye laf söylemesi mi? (Ki kesinlikle anti amerikan bir çizgide değildir T.Kurtiz) Yoksa komünist olması mı? Bunlar T.Kurtiz'in vatan hainliğini örter mi? Az önce Ulusal Kanal'da Kurtiz'in şiirini tekrar gördüm ve buraya yazma gereği duydum...
Ve işte Ulusal Kanal'da yayınlanan PKK'lı Tuncel Kurtiz'in görüntüleri... (Ellerde "zafer" işaretlerine dikkat!)
İki Mustafa Kemâl vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemâl... İkinci Mustafa Kemâl, onu “ben” kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemâl sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemâl odur!
SANDIKÇI, sen kesin kısa kılıççıların adamısın. NASA, MTV ve El Muhaberat ortaklığı ile de gizli bir ilişkin olabilir.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.
Zûlme Karşı İsyan! Vatanımı bölmek isteyenlere açık açık DESTEK çıkanları lanetlediğim için benim bu düşüncemi tiye alacaksan al! Gocunmam! Vatanıma ZÛLM edenlere İSYAN'ım sonsuzdur.
İki Mustafa Kemâl vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemâl... İkinci Mustafa Kemâl, onu “ben” kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemâl sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemâl odur!
Görülüyor; kimlerle alay ettiğimi, kimlerin gülünç düşünceleriyle gırgır geçtiğimi anlayamayacak kadar toy olanlar dahi, adı Ulusal olan kanalın ihanet edenlere yer vermesini görüp karşı çıkıp ulusal bir ses çıkarırken, hâlâ kanalı -doğrusu partisini- savunmak için bunlara göz yumup da "ben bağımsızım, ben ATATÜRKçüyüm, doğruyu savunurum" diye atıp tutanlara şaşmamak elde değil. Geçmişte orada burada yalana dolana sarılıp karalamalar yapanların durumu ortadayken, ulusallık da yaşta değil başta olmuş oluyor.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.
Çok afedersin, o kadar tepki geldi ki bu akşam bu konuda, başta çözemedim mesajı...
yuh yani bu şimdi pkk yandaşlığı mı oluyor? Bu kadar geri kafalı olup da bir de atatürk'ün adını ağzınıza almayın lütfen! Sırrı Süreyya iyi bir insandır bdp li olması kimseyi ilgilendirmez. Bu kadar dar kafa olmazsanız iyi olur aksi halde bu millet nezdinde destek bulamazsınız. Bu videoyu paylaşan insanın bu sitede bence bir işi yok. Gaza gelip de siyasal yönden son derece entel bir insan olan Tuncel Kurtiz'e laf söylemeden önce kendiniz ne yapmışsınız ona bakacaksınız. Milleti eleştirmeden önce siz kim olduğunuza bir bakın ve bu millet için hayatınızda eler yaptınız ona bakın.
Ulusal Kanal PKK destekçisi olsaydı gözaltlarına onlar değil SİZ ALINIRDINIZ!!! Aydınlık'a ve Ulusal Kanal'a buradan vuranlar size söylüyorum. Hiç bir şekilde böyle bir şeye hakkınız yok! AydınlıK'ın yaptığı haberler bomba haberlerdir ve gerçekleri iktidarın yüzüne tokat gibi vurur. Siz böyle adam gibi anti-emperyalistlere karşı çıkacağınıza bu ülkedeki hitler rejiminin farkına varıp da kime karşı çıkacağınıza karar verebilseniz çok iyi olur. Bu sitede bu tip saçmalıkların olması üzücü halbuki çok iyi bir site. Görmezden gelelim bari. BDP liymiş de PKKlıymış. Tam bir rezalet ve cehalet. Sırrı Süreyya da PKK lı oldu şimdi. BDP nin ne mal olduğunu tamam anlamışsınız da bu Sırrı'yı da öyle yapmaz güzel kardeşim. CHP de de çok iyi isimler var MHP de de. BDP de de var işte örnek Sırrı.
Tuncel Kurtiz ise Yılmaz Güney'in yol arkadaşıdır. Sizin gibi sanattan yoksun insanlar bu ülkede çokca olduğu için işte siyaset gelişemiyor. İşiniz gücünüz yok bu da anti-emperyalist bu da komunist bunlar da PKK lı. Komunizmin tarihine bakın bakalım pkk ile bir alakası var mı? Batıya karşı çıkıp da onun savunduğu değerlerin önüne savunucu olarak geçiyorsanız sizin ne Atatürk'ten ne de Tuncel Kurtiz'den ne de Ulusal Kanal'dan konuşmaya hakkınız var. Tuncel Kurtiz'in o geçit yok videosundan bir şey anlayabilseniz iyi olurdu ama o kafa için de birikim sahibi olmak lazım kardeş. Bu kadar da bağnaz muhalefet yapmaya çalışmayın komik oluyor. Muhalefeti baskıcıya, adil olmayana, ülkeyi asıl bölenlere karşı yapacaksınız. En iyi şekilde muhalefet yapan yayın organına değil. Yoksa şimdi onlara da baskın düzenlenmezdi değil mi güzel kardeşim? Aklınızı kullanın yoksa size o akılı kendilerine göre emperyalistler çok güzel kullandırırlar. Adamlara baskın yapılmış bunlar da PKK lı yahu demek iktidarın ekmeğine çok güzel yağ sürer. Kim bilir belki de bunu bilinçli olarak yaptın. Belli mi olur.
Bu siteden gitmesi gereken biri varsa o da sensin.
Şu sözlere bak, BDP'de de iyi insanlar olabilirmiş!
Sırrı Süreyya iyi biriymiş!
Yuh be, bu ülke hep sizin gibi "solcu mu, gerisini boş ver; ne olursa olsun, isterse hain olsun" diyen milli duyarlılıktan yoksun kişiler yüzünden bu hâllere geldi. Adam Atatürk'ün kurduğu güzel ülkemi bölmek isteyen hain bir terör örgütünün siyasi bağlantısı olan BDP'den milletvekili olacak, açık açık Kürt bölücülüğü yapacak; sonra burada, Tam bağımsızlığa ve Atatürkçülüğü savunan bu sitede birisi o adamı savunacak! Bu ne aymazlıktır!
Bırakın bu iki yüzlülükeri! Eğer "Kürdsitan" naraları atan BAZI solcuları kafanızdan silip atamıyorsanız ATATÜRK'ü ağzınıza almayın!
Atatürk bu ülkeyi yedi düvele karşı korumuş, bölmek isteyen isyancıların kafasını koparmış; burada güya Atatürk'ü savunan kişi Türkiye'yi bölmek isteyenleri savunuyor!
Son paragrafa bakalım: "Yılmaz Güney ve T.Kurtiz yol arkadaşıdır" Doğru! Yol arkadaşıdır. Fikirleri aynıdır. İzleyelim:
Evet, maskeniz böyle iner işte. Burada BDP'liyi (yani pkklıyı) savunuyor!
Kürt bölücüsü Yılmaz Güney'i Tuncel Kurtiz'i İbrahim KAYPAKkaya'yı kafasından silip atamyanlar gelip burada Atatürkçülük dersi vermesin! PKK partisinin millet vekili Sırrı Süreyya'yı savunanlar Atatürkçülük dersi vermesin!
Maskeli Atatürkçü görmekten gına geldi!
Sırrı Süreyya ve onun gibilerin Allah belasını versin ( Anayasada bela okumak suç teşkil etmiyormuş rahat rahat edebilirsiniz .) Bu adamlar neyi savunarak pkknın siyasi kanadından vekil seçildiler amaçları ne . İyiliği insanlığı yerin dibine batsın bunların .
İyi insan demek vatanını seven insan demektir en başta . İyi insan olmak vatanını bölecek projelere ortak olmamaktır . Aynı şeyler Kurtiz içinde geçerli . Yıllardır Sosyalizm , halkalşarın kardeşliği , ezilmiş halklar masallarıyla malzeme çıkarıyorlar . Biride birgün fakirlik çekmemiştir çektiysede unutmuştur ancak fakir halk hikayeleri anlatıp dururlar .
Bize bizim gibi düşünen lazım varsın destekçimiz az olsun . Bize ne Sosyalizm gerekli ne de emperyalizm. Bize Gazi nin milli davası gerekli . Bunu anlamayan bunu özümsemeyen varsın destekçimiz olmasın . Bu nedir ya o iyi insan bu iyi insan bunlar VATAN HAİNİ başka söze gerek yok .
Şehit haberlerinden beynimizin döndüğü günlerde kalkıp bu şerefsizleri savunmayın ya .
Bu sitede üç beş kişi toplanmışsınız bir siz atatürkçüsünüz bilmem nesiniz yurtseversiniz, adamlar Ulusal Kanal'a bile pkk'lı diyor açıkça. Arkadaşım siz bu ramazan günüde ne çektiniz de kafayı böyle buldunuz çok merak ediyorum. Ayrıca Tuncel Kurtiz'in okuduğu geçit yok şiirinin sözlerini bir dinleyin bakalım. Bu şiir Ulusal Kanal'da yayınlanmayacak da nerede yayınlanacak?
Ulusal Kanal hakkında birşey diyemem televizyon izlemiyorum ancak kimsede kalkıp pkkdan milletvekili seçilmiş birini burda iyi insan diye tanıtamaz . Evet biziz Atatürkçü ama heryerde kök salmış gardırop Atatürkçüsü değil . Güney Amerika ülkelerinden çıkmış liderlerin hayranıda değilim sadece okuyorum gereken dersleri çıkarıyorum ben Atatürk hayranıyım ve ordan burdan gelmiş izmleri değil kendi milli davamı şiar edindim .
İşte bu vurdumduymazlık öldürüyor beni. Adamın vatan hainliği önem arz etmiyor ama amerikaya laf atan bir şiir okuması önem arz ediyor..
Evet, benim Atatürkçü.
Bu arada Ulusal Kanal'a pkk'lı dediğim bir cümle yok yukarıda. PKK destekçisini neden çıkarıyor, pkklınını reklamını neden yapıyor diye sordum..
Erhan Sandıkçı yazdı:İşte bu vurdumduymazlık öldürüyor beni. Adamın vatan hainliği önem arz etmiyor ama amerikaya laf atan bir şiir okuması önem arz ediyor..
Evet, benim Atatürkçü.
Bu arada Ulusal Kanal'a pkk'lı dediğim bir cümle yok yukarıda. PKK destekçisini neden çıkarıyor, pkklınını reklamını neden yapıyor diye sordum..
Benide öldüren herşeyi bu abilerin bilmesi . En çok onlar okumuş biz fasulyeden . Bi iddaa atılır ortaya resim olur video olur seni ytaptıkları gibi ajanda yaparlar işbirlikçide .Daha da densizleşerek madde bağımlısı bile oluruz . Ama şahısları savundukları ölçüde vatan savunması yapıyorlar mı o muamma bilemiyoruz .
evet yılmaz güneyin sözleri yanlıştır katılıyorum. Ama bu onların da çok kötü insanlar olduklarını göstermez. Bakın Türkiye'de solculuk kürtçülük üzerine oturtulmuş maalesef. Ama şöyle bir şey de var. Önceleri kürtlere yapılan baskı solcu bir insanı derinden yaralar. Çünkü ezilenin yanında olmak bir solcunun ilk görevidir. Bunu illa solculukla anlatmak yanlış ama solcuların ortak felsefesi bu. Ama aslında bu olayların Türk milletinin bir hatası olarak görmeleri ise onların büyük hatasıdır. Kenan Evren PKK dır. Kenan Evren darbesinden sonra her kürt evladı hapisten çıktıktan sonra PKK ya gitmiştir doğal olarak. Çünkü bu Türk Devleti onları fena ezmiştir. Burada Yılmaz Güney veya Doğu Perinçek veya siz şimdi ona da laf edersiniz (Akitten haber alıp iddia savunanlar) Yalçın Küçük de PKK lıdır. Bu koca bir yanlış. Yılmaz GÜney de yaşıyor olsa emin olun şimdi Türkiye'nin bölünmemesi için mücadele ederdi sizden daha fazla. İnsanları sanat ile siyasete çekmek en büyük meziyettir. Akit den falan haber paylaşmayın onların ne olduğunu herkes çok iyi biliyor. Hele ki bu sitedekilerin bunu daha iyi bilmesini umardım ama baya bir destekçi çıktı.
Ulusal Kanal'ın, Doğu Perinçek'in o kadar bilgi dolu yazılarını makalelerini veya haberlerini okumayıp veya okuyup bu kadar hızlı bir şekilde unutup da şimdi sırrı sakıkla işi ne yok Ulusal kanal neden Tuncel Kurtiz'i çıkarıyor demek çok büyük bir yanlış. Tuncel Kurtiz Yılmaz Güney'in yoldaşıdır. Ama Tuncel Kurtiz o videosunda kürt lafı etmez aksine Türk milletinin ezilmişliğini dile getirir. Buradan kürtçülük çıkarmak ise sadece kasıtla olur. Bağnaz olmayın olacaksanız da Atatürk'ün adını bir zahmet ağzınıza almayın. Sizin yolunuz Cemaat yolu. Akit okuyun zaman okuyun yeni şafak okuyun sonra da gelin buraya bu vatan hainleri ulusal kanal savunuyor deyin. Kişileri savunmak için o kişilerin neler yaptıklarına bir bakmak yeter. Siz yılmaz güneyden hiç bir şey anlamayıp sadece bir lafına bakarsanız, ulusal kanalın ve aydınlıkın onlara baskın yaptıracak derecede gerçek haberler yaptıklarını görmeyip, Tuncel Kurtiz'in o konuşmasından da kürtçülük anlarsanız sizde ben kasıt ararım. Kasıtlı şekilde gelip buraya çamur atın ki yapışsın. Çok tanıdık bir taktik bu. Ülkede onlara yeterince çamur atılıyor merak etmeyin siz "asıl atatürkçüler" tamam mı?
Kürtler bu ülkede vardır. Onları görmemek işte ülkeyi böyle bölünme noktasına getirir. Ama bu zamanda bütün eski kürtçüler (haklı olarak ezilenin yanında olarak) şimdi anlamışlardır ki, bu kürt olaylarının arkasında büyük devletler var. Bu aslında Uğur Mumcu tarafından dile getirilirdi sonu ortada. Daha niceleri. Siz muhalefeti tamam CHP ye yaparsınız çünkü adamlar yanlış yoldalar ama Ulusal Kanal ve Aydınlık haberlerinde bir yanlış görülemez. Her dedikleri çıkıyor ve bu da millet için hayırlı olduklarını gösterir. Bu kadar tribünlere oynamaya meraklıysanız devam edin. Ama bilinçli olan insanlar yemezler onu da bilin. Burada Sandıkçı denen art niyetli cemaatçiye katılanlar da maalesef birikim yoksunudurlar.
PKK nın ne olduğunu iyi biliriz. Bu ülkede önceden de ASALA vardı. Bunlar yabancı uşaklarıdırlar. Ama meclisteki CIA cemaatçileri? Onlar da aynı derecede uşak ve haindirler. Yeni Şafak da onların yayın organıdır. Sizin düşünceleriniz de ABD ve AB nin Türkiye'de istedikleri düşünce biçimidir. Sİz Atatürk'çü olmak istiyorsanız yeni şafak okumaya devam edebilirsiniz. Sonra da dersiniz ben Atatürkçüyüm. Ben de James Bond.
sırrı süreyya hala türkiyede kürtlerin ezildiğini düşünüyor. İyi bir insan dedim çünkü seçimden önce öyleydi. Yani şuandaki barış çağrıları falan tam bir saçmalık ve onun de ne mal olduğu ortaya çıkıyor yavaş yavaş. Halbuki ezilen koca bir türk milletidir kürdüyle türküyle. Bunu anlayamamış olmasından dolayı sanırım BDP de. Bu onu kötü insan yapmaz, kukla yapar. Kuklanın da iyisi kötüsü olmaz kuklalar belli görevlerini yerine getirirler. Bu da onun hala bazı şeyleri kavrayamamamış olmasını gösterir ya da kavramıştır ama kukladır işte.
Solcu insan kürtçü olmamalı aksine türk milletini savunmalıdır ki zaten de savunur. Kürtçü olanlar çok yanlış yoldalar. Bunun farkındayız. Babam 80 darbesinde 4 yıl yattı. Hala kürtleri çok savunur. Ben ama ona anlattığımda türklerin ezildiğini ve PKK nın arkasındaki güçleri kafasına dank eder hemen. Çünkü okumuş insan bilinçli insan anlatılanı anlar. Sizin gibi akitten haber alıp arkasından bir mana bulmaya çalışmaz. Neyse bir daha yazmıyorum değmez diye düşünüyorum bu yazdıklarım hala yetersiz ise. saygılar.
En son türkmenler tarafından Çrş Ağu 24, 2011 8:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.