GöktürkMehmet yazdı:Internete dusen goruntulerin pek cogu maalesef gercektir Turk-Kan. Buyuk olasilikla Cin derin devleti tarafindan orgutlenmis Han Cinlilerinden olusan fasist ceteler, yollarda, kaldirimlarda oldurduler Uygur kardeslerimizi.
Mehmet, simdi bu cümleni aliyor ve söyle degistiriyorum:
Internete dusen goruntulerin pek cogu maalesef gercektir Turk-Kan. Buyuk olasilikla Türk derin devleti tarafindan orgutlenmis Türklerden olusan fasist ceteler, yollarda, kaldirimlarda oldurduler Kürt kardeslerimizi. Ölüm kuyularina attılar.
Bu ve buna benzer cümleleri 29 senedir yasadigim Almanya'da ne kadar cok duydum biliyor musun?
Ben, elbette sorunlar var, elbette "hersey güllük gülistanlik degil" diyorum ama bu sana "yetmiyor". Ben ise, daha fazlasini iddia edebilecek bilgiye sahip degilim. Ortada birbirinden celiskili haberler, isin icinde CIA, NED, Soros varken böyle bir iddiada da bulunmam.
Bu ne melem bir katliamdir ki, cocuk sinirlamasi genelde bir iken, bu kural Uygurlar icin gevsetilmistir. Ne menem bir baskidir ki "Uygurlarin Anasi", Cin'in yedinci en zengin insani olabilmis, Cin Ulusal Kongresinde yer alabilmistir? Bu ne menem bir din baskisidir ki, Kasgar'da cuma günleri yüz bin kisilik cemaatle namaz kilinabilmektedir?
Tekrar: Bu, Dogu Türkistan'da "hersey güllük gülistanliktir" demek degildir!
Olaylarin yogunlastigi Temmuz 2009'da, ne Türklügünden, ne de Mustafa Kemalciliginden süphe duydugugum Banu AVAR'a sormustum, gelismeler hakkinda ne düsündügünü. Aynen aktarmak istiyorum:
Türkan, Sınırlar Arasında kitabımın son sayfalarında Uygur programının metnini okuyabilirsiniz. Ayrıca TRT market 10 tl karşılığı dvdsini satıyor. (Bu tavsiyesine uyduk ve bölümü sitemizde yayinladik )
Çok sayıda soru iletisi alıyorum, bu günlerde.. Onlara da yazdığım gibi, ABD/CIA İran ve Çin için düğmeye bastı.. ve uzun zamandır kullandığı grupları meydanlara saldı, bir iki provokatif cinayet (Nida olayı) sahneledi ve en önemli iki hedef ülkede turuncu ekiplerle böl/yut harekatı gerçekleştiriyor.. Uygur bölgesi Çin'in en münbit alanlarından biri.. Aynı zamanda stratejik önemi hayli fazla.. O bölge karıştırıldığında, tüm orta asya karışacak demektir.. Özellikle Türk cumhuriyetlerinin omurgası kırılır.. kargaşa, Afgan, pakistan karmaşasıyla birleşir. Bunlar ABD lehine gelişmelerdir..
Türkan, Uygurların problemi yok demiyorum ama bu zaman ve mekanda ABD/CIA o problemler üzerinden bir oyun sahneliyorsa bu dikkatle izlenmeli diyorum.. SEvgiler. BAUfak bir ayrinti daha: Olaylarin, Gül'ün Cin ziyaretinin hemen ardindan patlak vermesi de dikkatimi cekmisti.
Dogru. Ulusal Kanal AL'dir.
AL'liklari saymakla bitmez. Hele AL Rus arsivlerinden edinilen bilgilerle Ermeni soykirim yalanina karsi hic durmadan AL AL yayin yaparlar. Esasen bunlara destek verenler de AL'dir. Elebasilari da Rauf DENKTAS'tir.
Tuncer KILINC, Hursit TOLON pasalarin AL Avrasya Secenegi'ne de destek verir bu kanal. NATO karsiti olmasi AL'liginin en büyük ispatidir. NATO'ya karsi, Cin, Rusya, Azerbaycan, Hindistan, Iran gibi ülkelerle isbirligine gidilmesini destekler bu AL kanal.
Ayrica, bari maziye gittiniz, Dogu PERINCEK'in Imrali'daki itle olan resimlerini de koymanizi beklerdim, eksik olmus. Lâkin, hem burada mevcut
yalcin-kucuk-ve-dogu-perincek-in-misyonu-ne-t8605.html, hem de konumuz degil.
Herneyse, AL'li kanal, Pullu kanal, benden bu konu icin bu kadar. Hepinize saygilar