Üniversitedeki “harç” Eğitim Oyunundaki “Harç” Olmasın

Üniversitedeki “harç” Eğitim Oyunundaki “Harç” Olmasın

İletigönderen ibrahimemik » Pzt Ağu 27, 2012 22:15

Üniversite reformları ülkemizde çok iyi hız yaptı.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Başörtü izni verdiler. Demokratik bir ülkeyiz isteyen açar isteyen kapatır dediler. Ama cereyan yapacağını hiç düşünmediler.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Üniversite sayısını arttırdılar. Seri üretime geçtiler nede olsa “en az 3 çocuk” oluverdi “en az 120 üniversite”. İzlenen politikalara o biçim paralel.

O da yetmedi birde isim verdiler üniversitelere. Zatı şahanelerin isimlerini. Ne yazık ki Atatürk’ün validesi değildir diye hüküm veren “şahaneler” Zübeyde Hanım’a bilim insanı değil onun ismini veremeyiz üniversitelere dediler. Ne de kendileri atomun bölünme şemasını çıkaran adamlar. Yakında ülkenin bölünme şemasınıda çıkarırlar.

Ha birde üniversitede tavuk çiftliği izni vermeleri gerekirdi ama yapılan ön çalışmalarda öğrenciler o yumurtaları kırıp pişirmediler gidip Burhan Kuzu’nun kafasında kırdılar. Deney yarı yolda kaldı hatta iptal edildi yetinmeyip o yumurtalar en iyi tavada mı kırılır yoksa Burhan Bey’in kafasında mı kırılır diyerek deney yapan öğrencilerimi içeri attılar. Bilim adamına verilen değeri bir kez daha gösterdim.

Neyse canım bunlar geçmişte kaldı daha iyisini yapalım diyerek “harç”ları kaldırdılar. E tabi fırsat eşitliği yapmak değil mi amaç? Ama bu da saydıklarım gibi Burhan Kuzunun kafasındaki yumurtalara, ünversitede başörtüsüne, isim verme olayına dönmesi an meselesi ne de olsa üniversite “harç”ları eğitim oyununda kullanılan harçlara benzemesin. Örülen tuğlalar çabuk yıkılmasın. E tabi adam “usta” ördüğü iki tuğlanın “harc”ını eksik etmez herhalde sonra ustabaşısı kızarda ondan.

KEMAL’in ASKERİ
Kaynak: http://iemik.tk/?p=57
Kullanıcı küçük betizi
ibrahimemik
Üye
Üye

İletiler: 3

Şu dizine dön: Sizin Makaleleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x