**Vatan sağolsun**

Genel & Güncel Konular

**Vatan sağolsun**

İletigönderen reisbey » Sal Nis 10, 2007 12:28

Efe'ye anlatın

Lafın bittiği an işte bu... Esip gürleyeceğinize şehit oğlu Efe'ye babasızlığı anlatın....



Üç günde 10 şehit... Dile kolay... Dün, bazı gazetelerin birinci sayfalarında tek sütun bile görülmedi ama Ankara'dan Van'a, Samsun'dan Adana'ya on binlerce kişi, 10 şehit evladına ağladı.

Türkiye'ye meydan okuyan PKK destekçisi Barzani'ye, "haddinin bildirileceğini" açıklayanlar, her şehidin ardından "Kanları yerde kalmayacak" diyenler, 10 şehitten sonra yine konuştu.

Haddi bildirilmedik ne Barzani kaldı ne de sınırda cirit atan teröristler... Dışişleri Bakanı Gül, ABD Dışişleri Bakanı Rice'a telefon açıp Barzani'yi şikayet etti. Onlarca yetkili açıklama yaptı.

Ama Samsun'da toprağa verilen şehit Uzman Çavuş Kaşif Arslan'ın cenazesinden gelen bu fotoğraftaki Efe, "had bildirilmesinden, kanın yerde kalmamasından" bir şey anlamadı... Çünkü, kim ne derse desin, onun babacığı artık yoktu...

Şehitler ölmez
Asteğmen Sertaç Uzun (Ankara), Uz. Çvş. Hakan Han (Erzurum), Uz. Çvş. Kaşif Arslan (Samsun), Uz. Çvş. Muhterem Yağbasan (Adana), Kom. Er Şeref Bulut (Şırnak), Uz. Çvş. Bülent Yollu (Bingöl), Er Halil Atlas (Van), Er Ramazan Özen (Adıyaman), Er Mithat Sümer (Adıyaman), Korucu Metin Kaya (Şırnak)...


***

Vatan sağolsun

PKK'ya karşı operasyonlarda, son 3 günde verilen şehit sayısı 10'a yükseldi. Barzani'nin küstah konuşmaları da 3 gün önce başlamıştı.

Bingöl'ün Yayladere ilçesi kırsalında başlatılan operasyonlar devam ederken, güvenlik güçleriyle terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada 1 uzman çavuş şehit oldu. Uzman çavuşla birlikte, son 3 gündeki şehit sayısı 10'a yükseldi. Tunceli'de ise 4 DHKP/C terör örgütü mensubu ölü ele geçirildi. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde, Şırnak, Bingöl, Siirt, Tunceli ve Hakkari ile Diyarbakır kırsal alanında Türk Silahlı Kuvvetleri'nce PKK'ye karşı başlatılan operasyonlarda, zaman zaman sıcak temaslar yaşanıyor.

CENAZELERİN ARDI ARKASI KESİLMEDİ
Yayladere kırsalında dün meydana gelen çatışmalarda, Uzman Çavuş Hasan Yollu şehit oldu. Bingöl'de şehit sayısı böylelikle 4'e yükseldi. Bu arada, önceki gece şehit olan askerler Ramazan Özen, Mithat Sümer ve Halil Atlas için 49. Motorlu Piyade Tugayı'nda bir tören düzenlendi. Ardından şehit askerler Özen ve Sümer'in cenazelere Adıyaman'a, Atlas'ın cenazesi ise Van'a gönderildi. Öte yandan, peşmergebaşı Barzani'nin küstahça konuşmaları ile birlikte PKK terörünün daha da tırmanması, dikkat çekiyor. Barzani 3 gün önce, "Türkiye, Kerkük'e müdahale ederse, biz de Diyarbakır'ı karıştırırız" demişti. Dün de "Türkiye'nin derdi PKK ile değil, Kürtler'le" diyerek, Kürtler'i kışkırtmaya çalıştı.
yeter artık...yeterrrrrrr


takvim gazetesi
En son reisbey tarafından Sal Nis 10, 2007 13:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye
 
İletiler: 1609
Kayıt: Pzr Nis 08, 2007 9:04
Konum: Kuytularımdan

İletigönderen alp » Sal Nis 10, 2007 12:33

reisbey, haber için saol
Kullanıcı küçük betizi
alp
Üye
Üye
 
İletiler: 335
Kayıt: Sal Nis 03, 2007 18:33

İletigönderen reisbey » Sal Nis 10, 2007 12:39

pae, rica ederim
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye
 
İletiler: 1609
Kayıt: Pzr Nis 08, 2007 9:04
Konum: Kuytularımdan

İletigönderen Hasta » Sal Nis 10, 2007 13:43

Vatan Sağolsun :(
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır
 
İletiler: 1
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 14:52

İletigönderen Veled » Sal Nis 10, 2007 16:17

reisbey, haber için teşekkürler bu tür haberler o kadar çok arttı ki arttık bu pkk belasına dur diyemeyenlerin yüreği hiç sızlamıyormu acaba barzani bize kafa tutuyor birileri uyuyor biz canımızı veririz milyonlarda verir ama bu iş böyle gitmez bırakın gidin artık yazık
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46


Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 4 konuk

x