Vatan, sana canım feda... Al sana cop!

Tartışma Alanı

Vatan, sana canım feda... Al sana cop!

İletigönderen Ram » Prş Şub 21, 2008 18:11

Satış için tekliflerin verildiği gün TEKEL’in özelleştirilmesine karşı eylem yapan işçiler, polisten dayak yedi. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı yanındaki Boncuk Sokakta toplanan eylemciler, “Vatan sana canım feda” sloganı atarken, polis önce tazyikli su sıktı, ardından biber gazı kullandı, bununla da yetimeyip copladı. Yaralanan bir işçi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Polis satışa direnen işçileri copladı

TEKEL’in özelleştirilmesine karşı eylem yapan gruba polis müdahale etti. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı yanındaki Boncuk Sokakta toplanan eylemciler, polisin “toplantı ve gösteri yürüyüşleri kanununa aykırı hareket ederek suç işledikleri” yönünde ikazlarda bulunmasına rağmen “Vatan sana canım feda” şeklinde slogan attı. Eylemcilerin dağılmamaları üzerine, polis tazyikli su sıkıp, biber gazı atarak gruba müdahalede bulundu. Müdahale sırasında, fenalaşan bir eylemci ambulansla hastaneye gönderildi.

Ölümüne savunacağız

Tekgıda-İş Genel Başkanı Mustafa Türkel, TEKEL’in özelleştirilmesine karşı fabrikaları “ölümüne savunacaklarını ve teslim etmeyeceklerini” söyledi.

Böyle batırdılar!

Maliye Bakanı Unakıtan’ın uyguladığı politikaların kurumu batırdığı iddia edildi. Özelleştirmede dün son teklifleri alınan TEKEL’i önce Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, sonra da bakanlığının vergi düzenlemeleri vurdu. Cumhuriyet gazetesinin haberine göre, Unakıtan’ın karıştığı iddia edilen “sert paket makineleri alımı” usulsüzlüğü ve bu hükümet dönemindeki üç ayrı ÖTV uygulaması nedeniyle pazar payı, yüzde 68.6’dan yüzde 30.9’a kârı ise 309 milyon YTL’den 94 milyon YTL’ye düştü. Unakıtan ve ekibinin belirlediği Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) politikaları haksız rekabet yaratarak TEKEL ürünlerini vurdu.
Resim
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen pekerella 4 » Prş Şub 21, 2008 18:38

kapitalist düzenin burjuvalara peşkeş çektiği tekelin satışını önlemeye çalışan işçilere saldıran toplum polisine yuh olsun lanet olsun..
sürgünden döndüm :)
Kullanıcı küçük betizi
pekerella 4
Üye
Üye

İletiler: 24

İletigönderen orhunefe » Prş Şub 21, 2008 19:02

Show haber su ile sürüklenen işçilerden biri ile söyleşi yapmış. 22 temmuzda oyunu akpye veren hemde oğlunun ismini bile tayyip koyan işçi imiş bu. Şimdi pişmanmış...
Kullanıcı küçük betizi
orhunefe
Üye
Üye

İletiler: 452

İletigönderen Türk-Kan » Prş Şub 21, 2008 20:29

Maliye Bakanı Unakıtan’ın uyguladığı politikaların kurumu batırdığı iddia edildi.

The Banker dergisi Kemal Unakitan'i ''Avrupa'da yılın Maliye Bakanı'' secmis.......
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Re: Vatan, sana canım feda... Al sana cop!

İletigönderen Başkomutan » Cmt Ara 05, 2009 15:23

Resim

Tekel işçileri Erdoğan'ı yuhaladı

Tekel işçilerinden Başbakan’a tepki. İstanbul'da bir grup Tekel işçisi, Başbakan Erdoğan'ı protesto etti.

internethaber

Bu haberin devamı mide bulandırıyor... :turkiye:
Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler!

Eğer bir milletin kurtarıcıya gereksinimi yoksa artık millet olmuştur
Sakın kurtarıcı bekleme‚ yoksa sana karşı olan vazifemi yapamadım sayarım

Türk milletinin büyük millet olduğunu bütün medeni alem, az zamanda, bir kere daha tanıyacaktır

Beni hatırlayınız
Kullanıcı küçük betizi
Başkomutan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 2297

İletigönderen antalyalim » Cmt Ara 05, 2009 16:31

Bu görüntüleri izlerken aklima diyarbakirda taslanan polisler geliyor.
Yapilan yasadisi gösterilerin hepsinde bir elinde Apo'nun köpek surati boyanmis bez parcalari digerinde taslarla kosan serefsizler ve bu gösteriler yasal.
Diger tarafta onurlari gururlari ekmekleri alinterleri satilmak istenen türkiyenin temel emekcileri ve onlarin hakli "eylem ve grev haklari".

PKK nin yaptigi gösterilerde kimsenin burnu bile kanamazken benim iscim yerlerde sürükleniyor.

Lanet olsun demek istemiyorum cünkü bu cümle bu polise az gelir.
Bu polisi bu iktidari bu yasalari bu %47 yi düsününce aklima o kadar güzel ve yaratici küfürler geliyorki bunlarin hepsini bir kitapta toplayip sayin Tayyibana göndermeyi düsünüyorum.
Ve demokratik hakkimi kullanip düsünce özgürlügü cercevesinde
"allah sizin bin türlü belanizi versin" diyorum.
"Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" :turkiye:
Kullanıcı küçük betizi
antalyalim
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 522

İletigönderen bozkurtlar diyari » Cmt Ara 05, 2009 16:32

Başkomutan yazdı:Resim

Tekel işçileri Erdoğan'ı yuhaladı

Tekel işçilerinden Başbakan’a tepki. İstanbul'da bir grup Tekel işçisi, Başbakan Erdoğan'ı protesto etti.

internethaber

Bu haberin devamı mide bulandırıyor... :turkiye:

Birde süratina tükürselerdi
Gerci yagmur yagiyor sanirdi.
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

Şu dizine dön: Devlet ve Siyaset

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 8 konuk

x