bunun tek care oldugunu kabul edin bunu zaten sizlerde biliyorsunuz hadi o zaman gosterin turklugunuzu her zaman ileri unutmayin olum var donus yoktur turkun gozu karadir kizdimi onunde kimse durmasin yakar gecer...
su anda herkezin icleri alev alev yaniyor bitsin artik bu bela temizleyin bu pisligi vatanimizdan...
bir yasli kadin olarak su an icim yaniyor elimdende hicbirsey gelmiyor ama kelimelerim var hislerimi ve dusuncelerimi ifade edebiliyorum..genc olacaktim vede delikanli yakmistim onlarin ciralarini...elimden kurtulamazlardi analarindan emdigi sutu burunlarindan getirirdim dua etsinlerki ben basta degilim..onlarin 7 sulalerini bir gemiye koyar salardim denize ve butun mallarinada el koyardim...surum surum surundururdum onlari cunku cok canlar yaktilar boyle kolay kurtulamazlardi elimden....
hepinize guveniyorum arslanlarim benim gosterin boyunuzuda gozleri turk gorsun..
turkiye turklerindir ve herzamanda turklerin olacaktir buna kimsenin degistirmesine gucu yetmez....
ulu ataturk baslatti bizler bitirecegiz.....
hadi el ele verin ve birlik olun birlikten neler dogmaz bu vatan birliklerle olmustur ve oylede kalacaktir...
olum var donus yok. ne mutlu turkum diyene...