gönderen Ram » Sal Tem 27, 2010 16:07
deepfly yazdı:İzleyemediğim görüntülerin birisi şu mesela:
jeopolitik-analiz-3-mayis-08-prof-dr-yasar-nuri-ozturk-t14599.htmlAyrıca mesela burdaki videonun sitedeki ilişimlerini alamadım. Bunu nasıl edineceğiz?
Bu arada onlarca konuya baktım. Sadece yukrda verdiğim linkteki rapidler sağlam onundışında neredeyse 30 tane konuya baktım sağlam hiçbir rapid yok malasef.
Görüntü ilişimini, görüntünün olduğu iletideki "
alıntı yap" seçeneğini kullanarak alabilirsiniz. Hangi görüntü paylaşım yerine eklendiyse, o yerin uzantısının olduğu ve im (kod) içindeki ilişimi kopyalayın. Tarayacınızdaki konum çubuğuna yapıştırıp adrese gidin.
Örneğin yukarıda verdiğiniz konudaki görüntü ilişimi, im içinde kalan kırmızı renkli olan kısımdır:
[flash width=500 height=416]
http://www.veoh.com/videodetails2.swf?permalinkId=v8831953dW9tz9gs&id=10889214[/ flash]
Ancak belirttiğim gibi, Veoh, Türkiye'yi yasaklamıştır. Bu yöntem silinmeyen Vimeo görüntülerinde işe yaramaktadır.
Silinen rapidshare ilişimlerindeki sayısız görüntünün yeniden yüklenmesi birçok nedenden dolayı olanaksızdır.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.
Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!