VIMEO Görüntüleri VIMEO Tarafından Silinecektir

Sitemiz hakkında duyurular buradan bildirilecektir..

Re: VIMEO Görüntüleri VIMEO Tarafından Silinecektir

İletigönderen Ram » Cum Ağu 07, 2009 23:48

teomankara yazdı:Hatirlarsan 1-2 yil oncede msg atmistim sana bu sistem degismeli diye o sirada Lothar diye bir arkadas yok kac petabytes yerin var diye abes sorularla gelmisti. bende daha fazla ilgilenmek istemedim.

Ben bu işlerden anlamadığım için, anlayan bir arkadaşımızın seninle konuşmasını istemiştim. Keşke arkadaşımızın sorularına cevap verseydin. Biz de senin ilgilenmediğini düşündük.

teomankara yazdı:Neyse eski mevzulari bir yana birakirsak hosting siteleri unlimited bandwidth , video streaming etc.. gibi ozellikleri aylik 5-10 dolar gibi ucretlere veriyorlar.

Upload edersin videolari streaming server hazir, limit yok kafa rahat eder.
Upload iside problemse ufak bir script yazilir otomatik upload eder .

Yani bu isler atla deve degil ve sizlanilmasi yerine onlem almak lazim.

Bellliki adamlar siliyorlar bunu yani tekrar tekrar test etmeye gerek yok.

Bu hosting masrafini ve script isinide seve seve hallederim istiyorsaniz.

Teoman

İstersen yine arkadaşımız seninle görüşebilir. Dediğim gibi, ben teknik konulardan anlamıyorum.

fatihgsen yazdı:Cok kotu olmus bu hakikaten. Bizim yapabilecegimiz birsey olabilir mi?

Ram ben yurtdisinda ikamet ediyorum, internet baglantim da gayet hizli. Eger ayni videolari yuklemekte bir yardim gerekirse lutfen soyleyin. Ben sahsen pek arsiv yapan biri degilim sadece Banu avar programlarini indirmistim. Eger ortak bir video saglayayici site belirlenirse (ya da belirlenecek mi) en azindan bu dosyalari peyder pey yukleleyebilirim. Onun disinda da programlarin rapid linklerinden indirilip yuklenmesinde yardimci olabilirim.

Bu forumda da bircok kisinin bu isi ustlenecegini saniyorum. Mesela silinmis veya silinecek videolarin bir listesini yapip kisilere bolustururseniz kisa zamanda goruntuler tekrar internet ortamina aktarilmis olur.

Dedigim gibi sizin baska cozum onerileriniz varsa, benim yapabilecegim bisey olursa, memnun olurum.

Çok teşekkür ederiz. Elbette gönüllü arkadaşlardan yardım almaya hazırız. Biz de yukarıda belirtilen yöntemi düşünüyoruz. Rapidshare adresine yüklenmiş ilişimleri indirip belirlenecek bir görüntü paylaşım sunucusuna yeniden yüklemek konusunda, görüntüleri sınıflayarak gönüllülere -yardım edebilcekleri düzeyde- paylaştıracağız.

Önce görüntülerin nereye yüklenmesi gerektiğini belirlememiz gerekecek. Daha sonra duyuru yapacağız.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen fatihgsen » Cmt Ağu 08, 2009 1:42

aslinda Teoman arkadasin cozumu daha kalici olur sanirim. Ancak o zaman da programlarin teliflerinde problem cikabilir. Yani su sistemde sadece link veriliyor ve sanirim yasal olarak bir problem yok. Eger videolar host edilmeye baslanirsa telif haklari konusuna bir gozatmak gerekir bence. Mesela internette bircok diziyi izlemek mumkun, ancak butun internet siteleri programlari bilinen video paylasim siteleri uzerinden sunuyor. Eger telifte bir problem olsaydi bence ilk bu dizileri yayinlayan internet siteleri kapatilirdi, sanki.
Kullanıcı küçük betizi
fatihgsen
Üye
Üye

İletiler: 52

İletigönderen teşkilat » Cmt Ağu 08, 2009 6:51

Arkadaşlar aslında yalnış yapıyoruz.
1-Buraya ülkeyi idare ettiğini sananların Cumhuriyet döneminde yapılan tüm fabrikaları,kuruluşları satarak yaptığı iki duble yolla öğünenlerle ilgili gerekli şeyleri koysaydık videolarımız silinmezdi.
2-Yurtseverler susturulurken mazlum ve haklı olanın yanında değilde güçlü ama adaletsizlerin yanında dursaydık bu hukuksuzluğa ses çıkarmasaydık videolarımız silinmezdi.
3-Her gün anaların yüreği yanarken,evlere ateş düşerken demokratik açılım diye şehitlerin kanlarını yerde bırakacak olan soysuzlara Allah belanızı versin demeseydik videolarımız silinmezdi.
...
Bu ve bunun gibi sitedekiler Kurtuluş Savaşındaki kahraman telgrafçıları hatırlatıyor bana
Fatsalı Halim Efendi ve Telgrafçı Hamdi Bey'i.

Buraya konulan görüntüler gerçekten önemliydi.Şimdi ne olacak?
En son teşkilat tarafından Cmt Ağu 08, 2009 10:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
teşkilat
Üye
Üye

İletiler: 121

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Ağu 08, 2009 9:56

fatihgsen, sorun telif haklari degil. Zira, paylasimlarimizin cok büyük bir kismi TV kanallari ve yapimcilarinin bilgisi dahilinde. Görüntülerimizin silinme sebebini teşkilat özetlemis.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen alamancı » Sal Ağu 11, 2009 0:02

emeklere yazik, önemli programlari hep buradan izliyorum ben de üzüldüm. internetten anlamadigim için bir sey öneremeyecegim. sansür ve gammazlama yöntemleri beni hiç sasirtmadi. sansür olmadan dinci fasizm olmaz. kadinlarin saçina sansür koyanlardan ne beklenirki!
Kullanıcı küçük betizi
alamancı
Üye
Üye

İletiler: 241

İletigönderen stereosushi » Sal Ağu 11, 2009 7:19

Parola Vatan yazdı:Vimeo sanırım sadece Güncel Meydan sitesinden verilen bağlantılara yasak koymuş!

Örneğin;

22 Temmuz 2009 tarihli "Haftaya Bakış" programınının videosu,

haftaya-bakis-22-07-2009-hasan-basri-ozbey-t21585.html

bağlantısında "Sorry" derken;

http://ip.org.tr/lib/pages/detay.asp?go ... haber=1894

bağlantısında izlenebiliyor.

Ne iş bu?

Görüntülerin guncelmeydan.com adresine ilişkilendirilmesini engellemiş olmasınlar?
Normal şartlarda kaynak kod'dan adresi alıp tarayıcıya yapıştırdığımda gayet güzel açılıyor.

Ek olarak; Benimde bir sunucum var, firma ile görüşeyim, olur alırsam destek olmak isterim. sizlere.
Kullanıcı küçük betizi
stereosushi
Üye
Üye

İletiler: 6

İletigönderen teomankara » Prş Ağu 13, 2009 17:17

Kusura bakmayin birkac gundur hastanede oldugum icin konuyu tartismaya devam edemedim.

Ram tabikide tekrar goruselim ve bu konuyu bir sonuca baglayalim inan bende cok sIkIldIm surekli sitede problem cikiyor videolar siliniyor.

Su anda sitenin teknik isleriyle ilgilenen arkadas benimle baglantiya gecerse konuyu bir sonuca baglariz.

Fakat senden ricam mumkunse gecen seferkinden baska bir arkadasla gorusmeyi tercih ederim.

Saygilar,
Teoman
Kullanıcı küçük betizi
teomankara
Üye
Üye

İletiler: 2

İletigönderen Türk-Kan » Prş Ağu 13, 2009 18:07

teomankara yazdı:hosting siteleri unlimited bandwidth , video streaming etc.. gibi ozellikleri aylik 5-10 dolar gibi ucretlere veriyorlar.

Hangi hosting siteleri imis bunlar ayda 5-10 dolara hizmet veren (sinirsiz yükleme, sinirsiz gösterim vs.), merak ettim. Bir örnek verir misiniz?
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen teomankara » Cum Ağu 14, 2009 16:10

Tabikide turk-kan ornek:

http://www.hostmonster.com

Eger bu merakini gecirmezse lutfen haber ver 2 tane hatta 3-5-10 ornek daha verebilirim.

Saygilar,
Teoman
Kullanıcı küçük betizi
teomankara
Üye
Üye

İletiler: 2

İletigönderen stereosushi » Prş Ağu 20, 2009 2:32

[quote="teomankara"]Tabikide turk-kan ornek:

http://www.hostmonster.com

Eger bu merakini gecirmezse lutfen haber ver 2 tane hatta 3-5-10 ornek daha verebilirim.

Saygilar,
Teoman[/quote]

Açıkçası ben bu 5-10 dolara sınırsız bant genişliği sunan firmalara pek güvenmiyorum.
Güncelmeydan ayda ne kadar ziyaretçi alıyor, görüntüler kaç kişi tarafından izleniyor bilemediğim için kesin bir yorum yapamıyorum fakat. Bu tarz paketleri satın alanlar, genelde bir süre sonra ya yavaşlık yüzünden (Çünkü, sizinle aynı anda aynı makineyi paylaşan binlerce hesap var) ve de yüksek trafik nedeni ile firma tarafından yönlendirilmek sureti ile hesaplarını kapatıyorlar.

Başka örneklerinizi ben merak ediyorum. Çünkü okuduğum geri bildirimler hostmonster'ın tercih edilmemesi gereken bir firma olduğunu söylüyor.
Kullanıcı küçük betizi
stereosushi
Üye
Üye

İletiler: 6

İletigönderen KILICINRUHU » Prş Ağu 20, 2009 16:16

hostmonster iyi hoş fakat shared hosting denilen paylaşımlı serverlar üzerinden hizmet veriyor ve sürekli hesabı bloke etmek için bir bahaneleri vardır.Zaten site herhangi bir saldırıya uğrarsa(barındırılan site) direk olarak hesabınızı bloke ediyorlar hiç risk almıyorlar.Ucuz etin yahnisi bu kadar olur yani 10$ ile olacak budur yani.Tekrarlıyorum çindeki yarın yasal hosting firmalarını deneyebilirsiniz.
Kullanıcı küçük betizi
KILICINRUHU
Üye
Üye

İletiler: 49

İletigönderen tamerarar » Cmt Ağu 22, 2009 22:47

http://www.videowebtown.com/ 30gb lık vıdeo yuklemeye ızın verıyor
ayrıca vıdeoları yuklerken 100mblık bır vıdeoyu 30mba dusuruyor.
http://www.blip.tv de oldukca kullanıslı ozel vıdeo yuklenebılıyor.
Kullanıcı küçük betizi
tamerarar
Üye
Üye

İletiler: 3

İletigönderen Hayyan » Çrş Eyl 30, 2009 2:26

http://www.stagevu.com da var benim bildiğim eğer işinize yararsa.
Kullanıcı küçük betizi
Hayyan
Üye
Üye

İletiler: 99

İletigönderen TurkGladio » Çrş Eyl 30, 2009 12:59

blip.tvde siliyor, break.com u dene daha iyi.
Kullanıcı küçük betizi
TurkGladio
Üye
Üye

İletiler: 168

Önceki

Şu dizine dön: Duyurular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x