teomankara yazdı:Hatirlarsan 1-2 yil oncede msg atmistim sana bu sistem degismeli diye o sirada Lothar diye bir arkadas yok kac petabytes yerin var diye abes sorularla gelmisti. bende daha fazla ilgilenmek istemedim.
Ben bu işlerden anlamadığım için, anlayan bir arkadaşımızın seninle konuşmasını istemiştim. Keşke arkadaşımızın sorularına cevap verseydin. Biz de senin ilgilenmediğini düşündük.
teomankara yazdı:Neyse eski mevzulari bir yana birakirsak hosting siteleri unlimited bandwidth , video streaming etc.. gibi ozellikleri aylik 5-10 dolar gibi ucretlere veriyorlar.
Upload edersin videolari streaming server hazir, limit yok kafa rahat eder.
Upload iside problemse ufak bir script yazilir otomatik upload eder .
Yani bu isler atla deve degil ve sizlanilmasi yerine onlem almak lazim.
Bellliki adamlar siliyorlar bunu yani tekrar tekrar test etmeye gerek yok.
Bu hosting masrafini ve script isinide seve seve hallederim istiyorsaniz.
Teoman
İstersen yine arkadaşımız seninle görüşebilir. Dediğim gibi, ben teknik konulardan anlamıyorum.
fatihgsen yazdı:Cok kotu olmus bu hakikaten. Bizim yapabilecegimiz birsey olabilir mi?
Ram ben yurtdisinda ikamet ediyorum, internet baglantim da gayet hizli. Eger ayni videolari yuklemekte bir yardim gerekirse lutfen soyleyin. Ben sahsen pek arsiv yapan biri degilim sadece Banu avar programlarini indirmistim. Eger ortak bir video saglayayici site belirlenirse (ya da belirlenecek mi) en azindan bu dosyalari peyder pey yukleleyebilirim. Onun disinda da programlarin rapid linklerinden indirilip yuklenmesinde yardimci olabilirim.
Bu forumda da bircok kisinin bu isi ustlenecegini saniyorum. Mesela silinmis veya silinecek videolarin bir listesini yapip kisilere bolustururseniz kisa zamanda goruntuler tekrar internet ortamina aktarilmis olur.
Dedigim gibi sizin baska cozum onerileriniz varsa, benim yapabilecegim bisey olursa, memnun olurum.
Çok teşekkür ederiz. Elbette gönüllü arkadaşlardan yardım almaya hazırız. Biz de yukarıda belirtilen yöntemi düşünüyoruz. Rapidshare adresine yüklenmiş ilişimleri indirip belirlenecek bir görüntü paylaşım sunucusuna yeniden yüklemek konusunda, görüntüleri sınıflayarak gönüllülere -yardım edebilcekleri düzeyde- paylaştıracağız.
Önce görüntülerin nereye yüklenmesi gerektiğini belirlememiz gerekecek. Daha sonra duyuru yapacağız.