Vista Dil secenekleri

Vista Dil secenekleri

İletigönderen osmanli_torunu » Çrş May 06, 2009 23:00

Windows Vista'nın önemli özelliklerinden biri de çok dil desteği sunması. Mesela, Türkçe Windows Vista kullanıyorsunuz fakat artık İngilizce kullanmanız gerekli. Eskiden gidip aynı işletim sisteminin İngilizce sürümünü almalı ve kurulum yapmalıydınız. Ödediğiniz para ve belki de daha önemlisi sırf arabirim dilinin değişmesi için yeniden kurulum süreciyle uğraşmak ise büyük kayıp. Windows Vista ile arabirim dilini değiştirmek oldukça kolay. Dil paketini yükledikten sonra sadece kullanıcı oturumunu kapatıp yeniden açmanız yetiyor. Bilgisayarı bile yeniden başlatmanıza gerek yok.

Dil seçenekleri :Vistalizator - change display language in Vista Home and Business
Program :Vistalizator - change display language in Vista Home and Business

Bunun için gerekli dil dosyalarının yanında küçük bir yazılıma daha ihtiyacınız var, bu yazılımı şu adresten edinebilirsiniz:

http://www.froggie.sk/download/Vistalizator_1.30.zip

Bu yazılımı çalıştığınız zaman "Add Language"(dil ekle) butonuna tıklayıp ardından da dil paketini göstermeniz ve "Install"(yükle) butonuna tıklamanız yeterli. Bir sonraki açılışta işletim sisteminiz iste diğiniz dilde karşınıza gelecek.

bizzat denedim, oluyor
Vatan'in Kalkinmasi icin,
100% TÜRK MALI KULLAN !!!
Kullanıcı küçük betizi
osmanli_torunu
Üye
Üye

İletiler: 21

Şu dizine dön: Yazılımlar

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x