yardım ! internet ile ilgili

Bilgisayar donanımları, kullanım kolaylıkları, yardım konuları ve teknolojik haberler.

yardım ! internet ile ilgili

İletigönderen creative » Cmt May 05, 2007 16:52

arkadaşlar aşağıda resimde anlatmaya çalıştım birsiteye girmeye çalıştığımda adresini yazıyorum ve daha önce o siteye girmişsem direk aşağı doğru açılıyor onu nasıl engellerim ?

[img]http://img340.imageshack.us/img340/8343/adszbe0.jpg[/img]
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletiler: 855

İletigönderen Ram » Cmt May 05, 2007 16:59

k4rTal, :twisted: neden yok etmek istiyorsun¿? :twisted: Lâtife bir yana; önce "temprorary internet files" klasöründen, "cookie"leri sil. Sonra explorer özelliklerinden tanımlama bilgisini sil. Silinmezse birkaç yol daha vardı sanırım.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen creative » Cmt May 05, 2007 17:05

k4rTal, neden yok etmek istiyorsun¿?

:kikirik: :kikirik: yaa başka siteler var böyle " B " ye basıyorum aşağı doğru hepsi sıralanıyor :mrgreen: öylede olmuyor :mrgreen:

"temprorary internet files" klasöründen, "cookie"leri sil. Sonra explorer özelliklerinden tanımlama bilgisini sil. Silinmezse birkaç yol daha vardı sanırım.

bunlar denemiştim olmuyor
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Cmt May 05, 2007 17:10

k4rTal, "temprorary internet files" bu klasörün içinde ne varsa bir de onları sil. :) Yine olmazsa, aklıma geldikçe söylerim. :mrgreen:
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen creative » Cmt May 05, 2007 17:13

k4rTal, "temprorary internet files" bu klasörün içinde ne varsa bir de onları sil. Yine olmazsa, aklıma geldikçe söylerim.

daha önce denemiştim buna çok uğraştım ama bir türlü silememiştim :roll: :roll:
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Cmt May 05, 2007 17:20

k4rTal, taksit taksit geliyor, hafızaya bak. :D

Bunları yaptıysan, sıra şunlarda:

Başlat :arrow: Çalıştır :arrow: Regedit :arrow: HKEY_CURRENT_USER :arrow: Software :arrow: Microsoft :arrow: Internet Explorer :arrow: TypedURLs

İstemediğin adrese sağ tıkla ve sil. Yalnız sildiğin adres sayfası açık olmasın. Yoksa cookie tutmaya devam eder. :)

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen creative » Cmt May 05, 2007 17:22

Ram sağolasında yalnız benim istediğim cookie si duracak sadece o ekrandan silinecek :D ,
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Cmt May 05, 2007 17:29

k4rTal, onu bilmiyorum işte. :) Ne olacak sende, kopyala bir yere kaydet adresleri. :twisted:

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen HayaLet » Cmt May 05, 2007 18:02

k4rTal, cookie si duracaksa onlar da durur..Komple cookieleri silersen giderler..
Kullanıcı küçük betizi
HayaLet
Üye
Üye

İletiler: 969

İletigönderen creative » Cmt May 05, 2007 18:06

k4rTal, cookie si duracaksa onlar da durur..Komple cookieleri silersen giderler..

tühhh beee cookie si silersek onlar otomatik silinirmi ?
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletigönderen HayaLet » Cmt May 05, 2007 18:08

k4rTal, silinir..
Kullanıcı küçük betizi