Yazarımız E. Fuat TEKÇE'yi Yitirdik...

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Tem 01, 2015 11:21

Resim
Güncel Meydan yazarlarımızdan sevgili ağabeyimiz E. Fuat TEKÇE'yi 25 Haziran 2015 tarihinde yitirdik.

Fuat ağabeyimizin kalbi son nefesine kadar VATAN için attı. Birçok hastalıkla boğuşmasına rağmen 86 yaşına kadar VATAN'ı düşündü, VATAN için yazdı...

Bize 23 Nisan 2015'te gönderdiği ileti:

E. Fuat TEKÇE yazdı:Sayın Redaktör;

Bir yıldır hastanelerle uğraşıyor, gözüm hiçbir şey görmüyor, göremiyordu. Şükürler olsun, geçen hafta nihayet evime kavuştum ama tekerlekli arabaya mahkum olarak! buna da hamdolsun, çünkü daha beter olabilirdi. Kafamı dağıtıp kendimi meşgul etmek için yeniden yazmaya başlayacağım. Isınmak için ilişikteki yazıyı denedim. Bilmem bendenizi hala daha yayınlar mısınız ama yine de ilişikte ihtiyaten tasarrufunuza sunuyorum.

E. Fuat TEKÇE yazdı:Çok Muhterem ve Sevgili Hanımefendim;

Cevabınıza müteşekkirim. Bendenize cesaret verdiniz. Yazmaya devam edeceğim. Küçük bir ayrıntı. 85'im söylediğim gibi hastanelerde geçti. 86.ncı yılımda ise dengemi kaybettiğim için yürüyemiyorum; tekerlekli sandalyeye muhtacım. Buna da çok şükür.

İçten teşekkür ve saygılarımla...

E. Fuat TEKÇE'ye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır diliyoruz. Başımız sağolsun...

Nur içinde yat FUAT AĞABEY...
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Re: Yazarımız E. Fuat TEKÇE'yi Yitirdik...

İletigönderen Noyan Umruk » Çrş Tem 01, 2015 22:36

IŞIKLAR İÇİNDE YATSIN...AİLEVE YAKINLARINA SABIRLAR...
Kullanıcı küçük betizi
Noyan Umruk
GM Yazarları
GM Yazarları

İletiler: 1060

Şu dizine dön: E. Fuat TEKÇE

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x