Yerli Al Capone şimdi ne yapar?

Tartışma Alanı

Yerli Al Capone şimdi ne yapar?

İletigönderen mustafat » Cum Eyl 12, 2008 18:52

Yolsuzluk iddiarıyla köşeye sıkışan yerli Al Capone şimdi ne yapar?

Bence bizim neden bir Al Capone’miz, ya da Godfather gibi bir filmimiz yok diye hiç üzülmemeliyiz, çünkü son günlerdeki hareketlerine bakarak söylüyorum, Tayyip Erdoğan’ın maşallah efsane mafya lideri Al Capone’den hiçbir aşağı kalır yanı yoktur. Fazlası bile var: Amerikalı Al Capone uyuşturucu ve alkol işlerinden geçinmeye çalışıyordu, bizimki koca bir devleti sömürüyor.
  • Hukuk sistemini altüst etmek var (Al Capone jüri üyelerini satın almıştı, bizimki de savcıları satın alıyor, kadrolaşmayla adalet sistemini ele geçiriyor)
  • Kabadayılık var, Alicengiz oyunları var
  • Tehdit var; tehditin açığı var, şifrelisi var
  • Şantaj var
  • Organize yolsuzluk var
Bizim yerli Al Capone’nin tek bir zayıf noktası var, o da pek fazla adam öldürmemek. Şimdiye kadar Ergenekon ve Van rektörü soruşturmalarında sadece dolaylı bir takım ölümlere neden oldu. Buna karşılık yerli Al Capone'miz « godfather » ismini daha çok hak ediyor, çünkü dinci ve koyu islamcı. Amerikalı Al Capone’nin dinle falan pek bir alakası yoktu.

Deniz Feneri soruşturmalarıyla biraz köşeye sıkışan yerli Al Capone’miz sizce şimdi ne yapar?

Halk hedef saptırmak amacıyla Aydın Doğan’la girilen polemiği pek yutmamış görünüyor. Üstelik hedef saptıracağım derken yerli Al Capone « ben Ceyhan rafinerisi için Berlusconi ve Putin’le anlaşıp Calık’a söz vermiştim » dedigini belli ederek tuhaf yeni açıklar veriyor.

Benim bildiğim Al Capone şimdi karşı saldırıya geçer. Mesela kendi savcılarıyla muhalefete karşı Ergenekon benzeri yeni soruşturmalar açtırarak. Veya gerekirse ABD’yle anlaşır, milleti şok edebilecek yeni bir gündem, yeni bir felaket yaratır.

Milletçe gurur duydugumuz yerli Al Capone sizce şimdi ne yapar?
Kullanıcı küçük betizi
mustafat
Üye
Üye

İletiler: 153

Re: Yerli Al Capone şimdi ne yapar?

İletigönderen MansurSah » Cum Eyl 12, 2008 20:39

mustafat yazdı: .. Bizim yerli Al Capone’nin tek bir zayıf noktası var, o da pek fazla adam öldürmemek. ..

Valla tetiği bizzat kendisi çekmese de, hala hergün verdiğimiz şehitlerimizin sorumluluğunu ben hükümetin başı olarak, bahsi geçen şahısta görüyorum.

Al Capone'dan daha iğrenç, değil mi?
Fatih "Mansur Şah" Özaydın

Hem Cemaat hem Cumhuriyet olunmaz,
Ters mıknatıslanma yapar!!!
Kullanıcı küçük betizi
MansurSah
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 611

Şu dizine dön: Devlet ve Siyaset

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 11 konuk