Yeşilçam'dan Kurtlar Vadisine !...

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Yeşilçam'dan Kurtlar Vadisine !...

İletigönderen Veled » Cmt Nis 14, 2007 18:57

YEŞİLÇAM’DAN KURTLAR VADİSİ’NE…

Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden Tamer Yiğit, 186 filme imza attıktan sonra şimdi de Kurtlar Vadisi Pusu’da… Yiğit, kardeşini bir faili meçhul cinayete kurban veren Toros ailesinin reisini canlandıracak…

Kurtlar Vadisi Pusu’nun dev oyuncu kadrosunun isimlerinden biri de, Yeşilçam’ın efsane isimlerinden Tamer Yiğit. Ses dergisinin 1962 yılında düzenlediği yarışmada birinci seçilerek Yeşilçam’a giren ve “Daima Kalbimdesin” filmiyle sinema kariyerine başlayan Yiğit, tam 186 filmde rol aldı.
Kurtlar Vadisi Pusu’da Adana kökenli Toros ailesinin reislerinden Ali Selçuk Toros’u canlandıracak olan Tamer Yiğit, bu rolü, “Her starın oynamak isteyeceği bir karakter” diye nitelendiriyor. Kurtlar Vadisi’nin eski bölümlerini de dikkatle takip ettiğini belirten Yiğit, “Hiç bir yapım, Kurtlar Vadisi kadar beğeni toplamamış, merak ve ilgi uyandırmamıştır. Bu kadar ses getiren başka bir çalışma bence yok” diye konuşuyor.
Artık sadece manevi haz alacağı projelere dahil olmayı kabul ettiğini ifade eden Yiğit, Kurtlar Vadisi Pusu’nun yakalayacağı başarıya katkıda bulunmaktan mutluluk duyacağını da sözlerine ekliyor.

kaynak:kurtlar vadisi resmi internet sitesi
http://www.kurtlarvadisi.com
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen reisbey » Cmt Nis 14, 2007 19:01

evet bilirim o adamı karizmatiktir.
şimdi benim takıldığım soru acaba yönetmen kim olur serdar akar geniş zamanlar yönetmeniliğini yapıyor...kvde olamaz.bence sadullah şentürk yapar yönetmenliği
haber için tşkler
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen Ram » Cmt Nis 14, 2007 19:16

Semih R.Cabalar, haber için teşekkürler. Tamer Yiğit karizmadır. 8)
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Nis 14, 2007 19:26

Semih R.Cabalar, tesekkürler haber icin.

cok gencligime, cocukluguma gittim hatta Tamer Yigit ismin duyunca.. :D güzel olacak insallah :wink:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Hasta » Cmt Nis 14, 2007 23:17

Sabancı,ha?!!! :wink: 8)
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Veled » Cmt Nis 14, 2007 23:25

reisbey, Ram, Türk-Kan, nurdi, okuduğunuz için teşekkürler arkadaşlar bence yeni kurtlar vadisi eskisi kadar güzel olacak konusu itibariyle eskisinden daha fazla izleyici kitlesine ulaşacağına inanıyorum ne yazık ki bu oyuncuları genç iken izleme şansına sahip olmadığım için kariyerlerine bakarak yorum yapıyorum ama ne kadar iyi oyuncular olduğuna iki satır yazıdan bile kanaat getirmek olası gördüğünüz üzere neyse bence vadi eskisinden de güzel olacaktır
nurdi, bu arada sabancı rolünü oynayacağına dair bir izlenimi nerden edindiniz acaba anlayamadım :D
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x