Yıl 1993: Abdullah GÜL, Ermenistan ilişkileri üzerine konuşu

Tartışma Alanı

Yıl 1993: Abdullah GÜL, Ermenistan ilişkileri üzerine konuşu

İletigönderen Türk-Kan » Cum Eki 16, 2009 2:34

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Re: Yıl 1993, Abdullah GÜL, Ermenistan ilişkileri üzerine konuşu

İletigönderen orhunefe » Cum Eki 16, 2009 10:40

Sevgili Türk-kan güzel bir belgesel olmuş. ABDullah Gül'ün bu 93 yılındaki sözlerini sanırım Behiç Kılıç'ın Yeniçağ gazetesindeki bir yazısından alıntıladınız.

1995 yılında Mecliste AB için söylediği müthiş sözleri de ART'den kaydedip internet ortamında yayan yine sizdiniz (Ram). Teşekkürler.

“Hükümet, bu politikasıyla, geleceğimizi gerçekten ipotek altına almıştır ve öyle ipotek altına almıştır ki, Ermenistan Cumhurbaşkanı, Türkiye Cumhurbaşkanını n cenaze merasimine katılma cesaretini göstermiştir. Sizin yüzünüzün ne kadar yumuşak olduğunu bildiği için cesaret bulmuş ve Türkiye’ye gelmiştir. Siz bana bir ülke gösterin ki, kardeşleriniz savaş halinde olacak, kardeşleriniz katledilecek ve onlar katledilirken, ‘Bunun müsebbibi Türkiye’dir’ diye demeçler verecek; o kardeşlerimiz katledilirken, ‘Avrupa’nın haritaları bellidir, yerine oturmuştur; fakat Ortadoğu’nun, Asya’nın haritaları nihai şeklini almamıştır’ diye açıklamalar yapacak; Kars’ın, Ermenistan toprağı olduğunu iddia edecek, bütün bunlardan sonra o adam Türkiye’ye gelecek ve siz de elini sıkacaksınız..” A.Gül.
Kullanıcı küçük betizi
orhunefe
Üye
Üye

İletiler: 452

İletigönderen bozkurtlar diyari » Cum Eki 16, 2009 10:44

Sevgili TÜRK-KAN
Cok güzel bi paylasim
Ellerin dert görmesin.
Tesekkürler...

Nereden nereye gelmis serefsizler.
Ah ATAM ah kalk kalkda gör Kurdugun Ülkemizin halini.
Senden sonra yasananlar hepsi yalan dolan hainlik.
Ah ATAM seni özlüyorum ve seni tekrar bekliyorum.
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen sessiz sedasız » Cum Eki 16, 2009 12:32

çok güzel hazırlamışsın abla eline sağlık dikkat çekici bir video olmuş...
Sen ne kadar bilirsen bil,Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı küçük betizi
sessiz sedasız
Üye
Üye

İletiler: 988

İletigönderen ceylanmm » Cum Eki 16, 2009 13:45

TÜRK-KAN ellerine saglik,bu videoyu bir türlü internette yaymamiz lazim.
Kullanıcı küçük betizi
ceylanmm
Üye
Üye

İletiler: 34

Re: Yıl 1993: Abdullah GÜL, Ermenistan ilişkileri üzerine konuşu

İletigönderen Türk-Kan » Cum Eki 16, 2009 14:18

orhunefe, Behic KILIC da mi yazmis? Ben Melih ASIK'tan okumustum. Sonra arastirdigimda gecen sene Türk Solu'nun da yazdigini gördüm. "Nereden Nereye" geldiklerini herkese göstermek boynumuzun borcu :imam:

ceylanmm, yukariya dört ayri adres ekledim. Mümkün oldugunca cok kisiye ulastiralim.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Oğuz Kağan » Cum Eki 16, 2009 20:17

Türk-Kan, ellerine sağlık, birkaç tane de ben ekledim.
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen antalyalim » Cum Eki 16, 2009 23:18

Türk-Kan ellerine saglik. Ayrica videonun altindaki linkler cok isimize yarayacak...
Azeri soydaslarimiza yapilan bu hareketin affi yoktur. Gün olur da RTE ve ABd Azeryacana giderse yumurtalarla karsilanmalarini görmek icin sabirsizlaniyorum.
Soydaslarimiza yapilan bu kallesligi herkes bilsin, videolari yaymaya baslayalim arkadaslar.
"Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" :turkiye:
Kullanıcı küçük betizi
antalyalim
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 522

Şu dizine dön: Devlet ve Siyaset

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x