Yılbaşı 2010 / Yedi Yıldızlı Tayyip ve Sokaktaki İşçi

Genel & Güncel Konular

Yılbaşı 2010 / Yedi Yıldızlı Tayyip ve Sokaktaki İşçi

İletigönderen Comte » Prş Ara 31, 2009 13:05

Yilbasi gecesi es gecilemez bir görevmis gibi, senenin en "eglenceli" gecesini yasamak zorunlulugunda hisseder kendilerini bazi kisiler. Bizimde bu arkadaslarimiza katkida bulunup, ne yapabilecekleri hakkinda bir kac öneri vermemiz gayet güzel olur bence. Ben ilk öneriyle basliyorum:

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ailesi yılbaşı için de çok sevdikleri 7 yıldızlı bu mekanı tercih ettiler. Yılbaşına orada girecekler.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam ailesiyle birlikte yeni yıl tatilini geçirmek üzere turizm kenti Antaya'ya geldi.

Belek'teki 7 yıldızlı bu otel'de kalacak olan Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, dün akşam saa 22.40'da Ankara'dan havalanan özel uçakla Antalya'ya geldi.

Havalimanında VIP Salonu yerine A Kapısı'ndan sivil otomobille çıkan Erdoğan ailesi, Belek'teki 7 yıldızlı oteldeki villaya geçti. Yeni yıla Antalya'da girecek Erdoğan ailesi, Pazar akşamı kentten ayrılacak.
Milliyet
Resim

Resim

Resim

Resim

Halkimiz kac simit yemeyip, burada bir gece kalabilir acaba?
Resim
Kullanıcı küçük betizi
Comte
Dilmaç
Dilmaç

İletiler: 195

Re: Yılbaşı Gecesi ne yapalım?

İletigönderen gokay_ » Prş Ara 31, 2009 14:46

biz ptt yapacaz :D
BUDA BENİM YOUTUBEDEKİ PROFİLİM BENİ EKLERSENİZ SEVİNİRİM
http://www.youtube.com/user/TvsBelgesel ... &flow=grid
Kullanıcı küçük betizi
gokay_
Üye
Üye

İletiler: 88

İletigönderen yigitler » Prş Ara 31, 2009 17:17

Hani Tayyip yilbasina inanmiyordu? Taa 90'li yillarda Istanbul il Baskani/Belediye Baskani iken yilbasina inanmadigini soylemisti.

Ben icki soframi hazirlayacagim, ailemle ve arkadaslarimla kafayi cekecegim, eger bir tebligici yobaz beni rahatsiz ederse, raki sisesini kafasina indirecegim! :serefe:
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

İletigönderen Algoritma » Prş Ara 31, 2009 18:37

Yilbasina karsiyim. (19.12.1994 Sabah) RTE ... Yorumsuz
Kullanıcı küçük betizi
Algoritma
Üye
Üye

İletiler: 5

Re: Yılbaşı 2010 / Yedi Yıldızlı Tayyip ve Sokaktaki İşçi

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Oca 03, 2010 1:22

Yedi Yıldızlı Tayyip ve Sokaktaki İşçi

En Anlamlı Yılbaşı Kutlaması
Sanatçılar TEKEL İşçileri ile birlikte

Edip AKBAYRAM
Sebahat AKKİRAZ
Mustafa ÖZARSLAN

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Re: Yılbaşı 2010 / Yedi Yıldızlı Tayyip ve Sokaktaki İşçi

İletigönderen maydonos » Pzr Oca 03, 2010 5:39

Eee zamaninda cogu Rte'ye oy verdi bizde sayelerinde Rte'nin zulum ve hakaretine maruzuz. Kusura bakmayin Rte'ye oy vermenin geri odemesi bu olsa gerek.

Yarin Rte ve kuyruklari iscilerin agzina bir parmak bal verse inanin bunlar yine Akepeye oy verirler.

Mucadele etmek zorundalar; daha once bu yapilmadigi icin zaten muhafazakar kesim guc kazandi. Emekci mucadele etmeli. Yoksa zaten ortalik libos aydin kayniyor; her gecen gun sesleri gur cikiyor. Tum guc halkin gucudur; yoksa islamofasizm son surat kapiyi caliyor. Sesler daha yukselmeli. Tum buna son verecek guc halkin gur sesi. Bu seste bogulmalilar artik.

7 yildizli otele gelince ve bu habere yorumum su zaten bu Rte'nin arzu ettigi manzara kendini guclu ve daha iyi hissediyor.

Bizler gibi normal vatandasin durumunun dusuk olmasi onun kendini bir b.. sanmasinin nedenidir. Bu haberler onu emin olun dortkose hissetmesini sagliyor.

Birde artik cocuklari konusturmasalar daha iyi bu Gurcuye yalvarmalari insanin kanina dokunuyor.

Herkese kolay gelsin..
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x