Yine Dünyanın Diline Düştük

Genel & Güncel Konular

Yine Dünyanın Diline Düştük

İletigönderen Panzehir » Prş Nis 19, 2007 7:07

Resim

İtalya gibi bazı ülkelerde medya organları saldırıyı manşete çıkartı. Ajanslar Cumhurbaşkanlığı seçiminden önceki vahşete dikkat çekti. İtalyan gazetelerinde manşete çıkan olay için "Bozkurtlar Hristiyan yayınevine saldırdı" denildi.

Malatya’daki Zirve Yayınevi’ne yapılan ve üç kişinin öldürüldüğü saldırı bütün dünyada yankılandı. Haber ajanslarının geniş yer verdiği haber bazı ülkelerde manşet haber oldu.

AP (Amerikan haber ajansı): Cinayet yöntemine bakılırsa katillerin yerel bir İslamcı militan gruptan oldukları sanılıyor. Fakat Papa’yı vuran Mehmet Ali Ağca’nın memleketi olan Malatya, milliyetçilerin kalesi olarak da biliniyor.

Corriere della Sera (İtalyan gazetesi): "Bozkurtlar" tarafından tehdit edilen Hıristiyan yayınevi saldırıya uğradı.

Reuters (İngiliz haber ajansı): Katliam, din eksenli AKP hükümetiyle, güçlü laik seçkinlerin arasındaki tansiyonun, gelecek ayki cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde gerildiği bir dönemde yapıldı.

Papalık Anadolu Temsilcisi Piskopos Luigi Padovese Katolikler açısından Malatya, bana bağlı bir bölge. Saldırıya hedef olan yayınevi Katolik değil. Muhtemelen Protestan veya Ortodoks bir yayınevi olmalı. Türkiye’de, zorlu ve tehlikeli bir ortamdayız. Ama Kilise, çalışmalarını sürdürüyor.

Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Terry Davis Dini gerekçeyle yapılmış görünen bu zalimce saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Faillerin Türk makamları tarafından en yakın zamanda bulunarak cezalandırılacağına inanıyoruz.

Almanya Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier Bu vahşi olayı şiddetle kınıyorum. Olayın nedenleri tümüyle ortaya çıkarılmalı.

Mehmet Ali Ağca hatırlatıldı

Malatya’daki vahşeti dünyaya duyuran haber ajansları ve gazeteler, "Papa’ya suikast düzenleyen Mehmet Ali Ağca’nın memleketi Malatya milliyetçilerin kalesi olarak biliniyor" dedi.

- Kaynak -

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Hasta » Prş Nis 19, 2007 9:36

İstediklerini söylesin ve hatta düşünsünler,bize ne...Ne umursuyoruz ki,onlar bizim,onlara olan tepki ve kızgınlıklarımızı umursuyorlar mı? :evil:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Veled » Prş Nis 19, 2007 14:56

Panzehir, haber için teşekkürler efendim ermeni gazeteciden sonra bu olayın olması tesadüf değil bence birileri hepimiz hristiyanız yazılarını görünce çok mutlu oldular ve yine benim tahminim gazetecinin öldürülmesi ile istediklerini sonucu tam anlamı ile alamadılar dinsal ideolejik anlamda yeni bir eylem planlandı uyuma türkiye çemberin içine alıyorlar bizi uyuma akp
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

Re: Yine Dünyanın Diline Düştük

İletigönderen |Kuralsız| » Prş Nis 19, 2007 19:32

"Bozkurtlar Hristiyan yayınevine saldırdı"

bi olay yaşansın Milliyetçilerin adının geçmediği :twisted:

sanki batı bütün Türkleri Bozkurt olarak anıyordu da :wink:

büyük oynuyorlar...

haber için tşk.
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen Çetin Taş » Prş Nis 19, 2007 19:40

İstediklerini söylesin ve hatta düşünsünler,bize ne...Ne umursuyoruz ki,onlar bizim,onlara olan tepki ve kızgınlıklarımızı umursuyorlar mı?

Helal Nurdan.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Batuhan Önder » Prş Nis 19, 2007 19:58

İstedikleri gibi düşünsünler sanki daha önce pozitif düşünüyorlardı. Hepsini ABD yönetiyor farkında değiller. Zaten bunu yapanlar Türk değil kışkırtıyor Hizbullah sonra olan Türklere oluyor.
Resim

Lütfen özel mesaj yolu ile yardım istemeyiniz. Sitemizde konu açıp yardım isteyerek aynı sorunu yaşayan binlerce kişiyede bir anlamda yardımcı olabilirsiniz.
Kullanıcı küçük betizi
Batuhan Önder
Üye
Üye

İletiler: 213

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x