Yurdum İnsanının Şerefli İsyanı

Türkiye ve Dünya Gündeminin tartışıldığı izlenceler, açık oturumlar

İletigönderen Ram » Cum Mar 06, 2009 11:27

Yerel seçimler yaklaştı, Antalya'da milyarlarca lira harcanarak bilboardlar, tabelalar "gene bunları yaptık, bunları yapacağız" reklamlarıyla doldu, taştı... Peki sokaktaki emekli, işçi, öğrenci, esnaf, memur yani her seçim yaklaştığında hatırlanan, oy istenen HALK ne diyor?

Not: Görüntüyü bize ulaştıran Emekli Albay Raşit GÜVENÇ'e teşekkür ederiz.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen xytunaboyluxy » Cum Mar 06, 2009 11:40

Trakya'da ki fabrikaların %60 ya yakını kapandı. Kapanmayanlarda işçilerine para veremiyorlar son 5 aydır. Halk isyanda , ailerine bakacak paraları yok. Sözde Ergonokon davasını çıkartıp, halkı uyutabiilir mi ? insan aç kalınca. kendi kanalları Kanal 24, Str, Samanyolu, Kanal 7 Kanal Urfa gibi kanllar konuşmasını bile bilmeyen ,dağarcığı sıfır olan Başbakan Tayyibi öve öve bitremiyorlar. Bu şahıs kendi halkına ihanet etti.Çevrresindeki zenginleri Sabancıdan dahada zenginn yaptı. tabiki halkın parası ile .Vatan severliği yok etmek istiyor.ABD ve AB'yi yanına alarak. damat ferit'i mumla aratıyor. AKP'ye oy vermek vatana ihanetle eş değerde değil de nedir.
Kullanıcı küçük betizi
xytunaboyluxy
Uzaklaştırıldı

İletiler: 101

İletigönderen Oğuz Kağan » Cum Mar 06, 2009 12:43

Amcamız doğru söylüyor ama iş işten geçmeden kimse onu anlamaz, anlamak istemez. Zaten eşekten düşmeden akıllanacağımız da yok. Bu Tayyip'ten birşey olmayacağını ben daha 7-8 yıl önce üniversitede okurken söylüyordum. O zaman mollalar ile tartışıyorduk. Gelinen nokta benim gibi düşünenleri haklı çıkardı. Asıl söylenmesi gereken bu halk geçmişten neden ders almıyor? Menderes, Demirel, Özal gibi ABD uşaklarından ders çıkarmadık kendimize. Bu kafayla gidersek bir Tayyip gider bir başka bir Tayyip gelir. Cumhuriyetine ihanet edenler daha çok ağlayacak.
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen antalyalim » Cum Mar 06, 2009 12:45

Topragim benim be,
Antalyada cok fazla Atatürkcü var ama hepsi Denize düsünce Tayyibe sarildilar.
Hizmet beklediler, kandirildilar...
Ama al iste amcamin dedigi gibi; öyle cesme yaptirmakla karin doymuyor...
Göz boyayin, büyü yapin, vatandasi devlete düsman edin.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti sizin gibi hükümet istemiyor, ananizida alin gidin...
"Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" :turkiye:
Kullanıcı küçük betizi
antalyalim
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 522

İletigönderen emesiz1979 » Cmt Mar 07, 2009 13:24

Helal olsun adama iyi konuşmuş
“Halkın her dediği demokrasinin gerekleri olarak kabul edilirse bu bir çoğunluk diktatörlüğü yaratabilir. Demokrasinin sınırlarını halk belirlemez, demokrasinin temel ilkeleri belirler.”
Prof. DR. AHMET TANER KIŞLALI
Kullanıcı küçük betizi
emesiz1979
Üye
Üye

İletiler: 70

İletigönderen Balasagun » Çrş Mar 11, 2009 14:50

Benden önce konuyu açan Ram'a ve düzelttiği için Türk-Kan'a teşekkür ederim. Ben 52 yaşında bir emekli vatandaşım ve bilgisayarı akşam 9'dan sonra oğluma devrediyorum veya açılan bu konu gözümden kaçmış olabilir. Açılan konuları takip edemiyorum. Bu yüzden sizden özür dilerim.

Antalyalı vatandaşa gelince: Bu sadece yaşanan bir örnektir. Atatürk'ün Gençliğe Hitabı'nda dediği gibi Millet fakrü zarüret içinde harap ve bitap düşüyor.
Kullanıcı küçük betizi
Balasagun
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 3523

bravo emekli amca, herkes konusmali

İletigönderen alamancı » Çrş Mar 11, 2009 20:20

durumuna çok üzüldüm ama öte yandan bravo emekli amcaya, iste böyle herkes konusmali. fakat Atatürkçü amca bir istisna, hala eski Atatürk neslinin onurlu izlerini tasiyor yeni nesil böyle degil. genelde sefalet ve cehalet daha çok dincilerin ekmegine yag sürüyor. Misira bak, Pakistana bak, hatta Filistine bak. O yüzden Recep Tayyip habire daha çok dogurun diyor ya, ne hain herif. Millet sersefil oldukça din-iman pazarlayan sadaka dagitan AKP'nin kazanacagini hesap ediyor. fakat bizde de birazcik vatan sevgisi varsa dayanisma gösterip bu emekli amca gibilerini aç ve açikta birakmamaliyiz. durumu muhalif partilere bildirelim, adamcagizla ilgilensinler. biz de bir yardimimiz olabilecekse yapalim.
Kullanıcı küçük betizi
alamancı
Üye
Üye

İletiler: 241

İletigönderen Ram » Prş Mar 12, 2009 11:27

Balasagun yazdı:Benden önce konuyu açan Ram'a ve düzelttiği için Türk-Kan'a teşekkür ederim. Ben 52 yaşında bir emekli vatandaşım ve bilgisayarı akşam 9'dan sonra oğluma devrediyorum veya açılan bu konu gözümden kaçmış olabilir. Açılan konuları takip edemiyorum. Bu yüzden sizden özür dilerim.

Balasagun, estağfurullah, bunun için özür olmaz.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

Şu dizine dön: Türkiye ve Dünya Gündemi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x